Το πιο λαχταριστό Ιταλικό κέικ (Torta paradisο)


    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπράδια από αυγά (medium)Ξύσμα από 1 λεμόνι1 κ.γ. ε…


    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    100 γρ. αλεύρι πατάτας

    αυγά (medium)

    3 ασπράδια από αυγά (medium)

    Ξύσμα από 1 λεμόνι

    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    1 κ.γ. baking powder

    Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά