Φτιάξε αμυγδαλωτά


    500 γρ. αμύγδαλο, λευκό400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική10 γρ. πικραμύγδαλο3 ασπράδια, από αυγά (medium)Ανθόνερο, για το ράντισμαΖάχαρη άχνη, για το πασπάλισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsouli…


    500 γρ. αμύγδαλο, λευκό

    400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    10 γρ. πικραμύγδαλο

    3 ασπράδια, από αυγά (medium)

    Ανθόνερο, για το ράντισμα

    Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά