500 γρ. λιγκουίνι450 γρ. ντοματίνια100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη60 ml ελαιόλαδο + extra για το πασπάλισμα60 γρ. αμύγδαλα λευκά25 γρ. φρέσκο βασιλικό3 σκ. σκόρδο2 κλ. μέντα, μόνο τα φύλλαΑλάτιΠιπέριΔιάβα…
500 γρ. λιγκουίνι
450 γρ. ντοματίνια
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
60 ml ελαιόλαδο + extra για το πασπάλισμα
60 γρ. αμύγδαλα λευκά
25 γρ. φρέσκο βασιλικό
3 σκ. σκόρδο
2 κλ. μέντα, μόνο τα φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά