200 γρ. ντομάτα κονκασέ80 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη2 φύλλα σφολιάτας20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.120 ml γάλα, πλήρες1 πρέζα μοσχοκάρυδο1 κρόκο αυγού χτυπημένο, γ…
200 γρ. ντομάτα κονκασέ
80 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
2 φύλλα σφολιάτας
20 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
120 ml γάλα, πλήρες
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κρόκο αυγού χτυπημένο, για το άλειμμα
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά