Το μυστικό για αφράτα μπιφτέκια που λίγοι γνωρίζουν – Νόστιμα και ζουμερά με 1 κίνηση


    Ποιος δεν αναστενάζει όταν μπει στο σπίτι και μοσχομυρίζουν τα μπιφτέκια που ψήνονται στο φούρνο; Η απόλαυση ολοκληρώνεται με την πρώτη μπουκιά του καλοψημένου, αφράτου και ζουμερού μπιφτεκιού. Πώς όμ…


    Ποιος δεν αναστενάζει όταν μπει στο σπίτι και μοσχομυρίζουν τα μπιφτέκια που ψήνονται στο φούρνο; Η απόλαυση ολοκληρώνεται με την πρώτη μπουκιά του καλοψημένου, αφράτου και ζουμερού μπιφτεκιού. Πώς όμως θα πετύχουν τα μπιφτέκια σας και στη γεύση και στην υφή; Το μυστικό για αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο είναι εδώ. Με την ευκαιρία, δείτε τα 2 υλικά που θα δώσουν extra νοστιμιά στα μπιφτέκια.

    Μετά το ζύμωμα, βάζουμε τον κιμά, σκεπασμένο, για μισή ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο. Όσο το μείγμα του κιμά θα κρυώνει, όλα τα αρώματα θα ενσωματωθούν με το κρέας, θα ενωθούν όλες οι γεύσεις, θα μαλακώσουν οι ίνες ακόμα περισσότερο και τα μπιφτέκια στο φούρνο θα γίνουν ακόμα πιο αφράτα.

    Το μυστικό για αφράτα μπιφτέκια που λίγοι γνωρίζουν - Νόστιμα και ζουμερά με 1 κίνηση

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά