Μοσχαράκι λεμονάτο από το Γιώργο Τσούλη


    1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια900 ml Νερό120 ml Χυμό λεμονιού100 ml Ελαιόλαδο2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες2 Φύλλα δάφνης2 σκελίδες σκόρδο1 Πράσο, χοντροκομμένο…


    1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια
    900 ml Νερό
    120 ml Χυμό λεμονιού
    100 ml Ελαιόλαδο
    2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα
    2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
    2 Φύλλα δάφνης
    2 σκελίδες σκόρδο
    1 Πράσο, χοντροκομμένο
    1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel
    1 κ.γ. Μπούκοβο
    Ρίγανη
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Για το δέσιμο της σάλτσας:

    Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά