Φτιάξε αυγά Benedict


    ΥΛΙΚΑ4 φέτες τσουρέκι

    8 φέτες μπέικον

    4 αυγά, medium1 κ.σ. ξύδι Για την ολαντέζ (Hollandaise):150 γρ. βούτυρο, λιωμένο2 κρόκους αυγού (medi…


    ΥΛΙΚΑ
    4 φέτες τσουρέκι

    8 φέτες μπέικον

    4 αυγά, medium

    1 κ.σ. ξύδι

     

    Για την ολαντέζ (Hollandaise):

    150 γρ. βούτυρο, λιωμένο

    2 κρόκους αυγού (medium)

    2 κ.σ. νερό

    1 κ.σ. λευκό ξύδι

    1 κ.γ. χυμό λεμονιού

    Αλάτι

    Πιπέρι

     

    Για το σερβίρισμα:

    Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά