Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, …



    Κανελόνια με τυριά και παριζάκι: Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Αναλυτικότερα:


    Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – Ένα πακέτο κανελόνια
    – 400 γραμμάρια ανθότυρο
    – 400 γραμμάρια μοτσαρελα
    – 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο
    – 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα
    – 1 αυγό
    – 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
    – Αλάτι
    – Πιπέρι


    Κανελόνια με τυριά και παριζάκι – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό.
    – Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.
    – Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος.
    – Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
    – Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
    – Αυτό ήταν. Η συνταγή είναι έτοιμη προς κατανάλωση.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά