Πεντανόστιμος σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι


    Για το χαλβά:

    380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

    250 ml ηλιέλαιο50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο2 πορτοκάλιαΞύσμα από 2 πορτοκάλια2 κ.γ. κανέλα, σε σκό…


    Για το χαλβά:

    380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

    250 ml ηλιέλαιο

    50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο

    2 πορτοκάλια

    Ξύσμα από 2 πορτοκάλια

    2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

    1 κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

    Για  το σιρόπι:

    300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    1 lt νερό 

    Για το σερβίρισμα:

    Ξύσμα πορτοκαλιού

    Διάβασε στη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά