Ρίχνει πάνω στις πατάτες λιωμένα τυριά και τις βάζει στον φούρνο…Θα ξετρελαθείτε!


    Οι πατάτες είναι εύκολες στο μαγείρεμα ενώ συνδυάζονται με πολλά υλικά. Αυτή η συνταγή με λιωμένα τυριά θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τ…


    Οι πατάτες είναι εύκολες στο μαγείρεμα ενώ συνδυάζονται με πολλά υλικά. Αυτή η συνταγή με λιωμένα τυριά θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

    Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε, όπως και αυτή με τις πατάτες και τα κρεμμύδια, που θα βρείτε εδώ.

    • 1 πακέτο κατεψυγμένες πατάτες τριμμένες
    • 1 κονσέρβα κρέμα του κοτόσουπα
    • 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
    • 3 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο σκόρδο
    • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
    • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
    • 450 γρ. ξινή κρέμα.
    • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
    • 220 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο.
    • Αλάτι και πιπέρι

    Η συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.

    Οδηγίες:

    • 1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 176 Κελσίου. Ρίξτε τις τριμμένες πατάτες σας, και μια γενναιόδωρη ποσότητα αλατιού και πιπεριού.
    • 2. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί τζέντας. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τεμαχισμένες πατάτες και από πάνω το τυρί τσένταρ.
    • 3. Ψήστε για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι αφρώδη και να έχει ροδίσει το μείγμα σας.

    Μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά τραγανά κομμάτια μπέικον στο μείγμα. Σερβίρετε με καuτή σάλτσα ή ο,τι άλλο θέλετε.

    Άρχισε να κόβει μια πατάτα σε λεπτές φέτες…Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό

    Μια διαφορετική συνταγή για τις πατάτες σας, που δεν είχατε σκεφτεί έως τώρα. Κόψτε τες σε πολύ λεπτές φέτες και θα δημιουργήσετε…πατατάκια!

    Τα πατατάκια είναι κλασσικό σνακ στην Αμερική και όχι μόνο. Ενώ η καταγωγή τους είναι ένα μυστήριο, με τους Αμερικανούς να ισχυρίζονται ότι εφευρέθηκαν στην Νέα Υόρκη το 1850 και τους Άγγλους να τα αποδίδουν σε έναν αγγλικό τσελεμεντέ του 1820, στη τελική, δεν μετράει τόσο το από που ξεκίνησε, όσο το αν είναι γευστικά ή όχι.

    Οι περισσότεροι τρώνε μόνο συσκευασμένα πατατάκια, αγνοώντας πόσο καλύτερα είναι όταν είναι φρέσκα. Μέχρι τώρα, χρειαζόμασταν μια φριτέζα ή τουλάχιστον ένα φούρνο για να φτιάξουμε σπιτικά πατατάκια. Ευτυχώς ο Youtuber ‘τρελός Ρώσος χάκερ’ έχει βρει έναν τρόπο να φτιάχνετε πατατάκια μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας φούρνο μικροκυμάτων. Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε πατάτες στον φούρνο και να τις κάνετε να μοιάζουν σαν τηγανιτές, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ!

    Την επόμενη φορά που θα καλέσετε φίλους σπίτι, να είστε σίγουροι να τους καταπλήξετε με αυτό το σνακ που όλοι ξέρουν και αγαπούν.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά