Red velvet σουφλέ


100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο2 αυγά, medium2 κρόκους αυγών, medium1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλ…


100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + extra για το άλειμμα των φορμών

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

80 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

20 γρ. κακάο, κοσκινισμένο

2 αυγά, medium

2 κρόκους αυγών, medium

1+½ κ.σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

1 κ.γ. baking powder

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά