Σήμερα φτιάχνουμε σαραγλί


    14 φύλλα κρούστας,

    150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

    150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα270 γρ. βούτυρο, λιωμένο1 κ.γ. κανέλα, τριμμένοΓια το σιρόπι:50…


    14 φύλλα κρούστας,

    150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

    150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα

    270 γρ. βούτυρο, λιωμένο

    1 κ.γ. κανέλα, τριμμένο

    Για το σιρόπι:

    500 γρ. ζάχαρη,  κρυσταλλική

    300 ml νερό

    50 γρ. μέλι

    Χυμό και φλούδες από ένα πορτοκάλι

    1 στικ κανέλα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά