ΥΛΙΚΑ250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)20γρ. Πιπεριά πράσινη20γρ. Πιπεριά κόκκινη20γρ. Ελαιόλαδο20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)10γρ. Κάπ…
ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)
120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)
20γρ. Πιπεριά πράσινη
20γρ. Πιπεριά κόκκινη
20γρ. Ελαιόλαδο
20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)
10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)
10γρ. Κάππαρη
Λίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι
Πιπέρι
Για το χταπόδι
Νερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)
70ml Ξύδι μπαλσάμικο
4 Σπόρος μπαχάρι
2 Αστεροειδείς γλυκάνισους
2 Φύλλα δάφνης
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά