200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπράδια από αυγά (medium)Ξύσμα από 1 λεμόνι1 κ.γ. ε…
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
100 γρ. αλεύρι πατάτας
6 αυγά (medium)
3 ασπράδια από αυγά (medium)
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. baking powder
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά- Ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι: Τα 3 γλυκά που θα φτιάξεις του Αγίου Βαλεντίνου και θα τον "ρίξεις"