Το πιο λαχταριστό Ιταλικό κέικ (Torta paradisο)


200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπράδια από αυγά (medium)Ξύσμα από 1 λεμόνι1 κ.γ. ε…


200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. αλεύρι πατάτας

αυγά (medium)

3 ασπράδια από αυγά (medium)

Ξύσμα από 1 λεμόνι

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ. baking powder

Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά