Ψάχνεις το γλυκό που θα φτιάξεις για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης που ετοιμάζεις στο σπίτι σου με όλο την οικογένεια; Σου βρήκαμε αυτή την συνταγή των 10′ από την Βέφα Αλεξιάδου για εύκολα και γρήγορα…
Ψάχνεις το γλυκό που θα φτιάξεις για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης που ετοιμάζεις στο σπίτι σου με όλο την οικογένεια; Σου βρήκαμε αυτή την συνταγή των 10′ από την Βέφα Αλεξιάδου για εύκολα και γρήγορα τουλουμπάκια! Να ξέρεις πως το μυστικό για έξτρα γεύση είναι λίγη κανέλα από πάνω.
Την συνταγή αυτή την έχουμε κάνει άπειρες φορές. Βγαίνουν το ίδιο νόστιμα και εμφανίσιμα όπως τα τουλουμπάκια που αγοράζουμε από τα ζαχαροπλαστεία.
Υλικά:
1 φλυτζάνι βούτυρο
4 φλυτζάνια αλεύρι
8 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
1/2κ.γ. σόδα
καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Σιρόπι:
4 φλυτζάνια ζάχαρη
2 φλυτζάνια νερό
φλούδα λεμονιού
2-3 καρφάκια γαρύφαλλο
Extra tip: Λίγη κανέλα
Δείτε και αυτά