Κατευθείαν στην καρδιά θα σας χτυπήσει αυτός ο οpγασμός γεύσεων της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Γιουβαρλάκια με μπόλικο λεμόνι για όλη την οικογένεια.Τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι ίσως το πιο μαμαδίστ…
Κατευθείαν στην καρδιά θα σας χτυπήσει αυτός ο οpγασμός γεύσεων της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Γιουβαρλάκια με μπόλικο λεμόνι για όλη την οικογένεια.
Τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι ίσως το πιο μαμαδίστικο φαγητό. Στο Argiro.gr βρήκαμε την πιο νόστιμη σπιτική συνταγή για γιουβαρλάκια, μαζί με όλα τα μυστικά και τις παραλλαγές της!
Υλικά Συνταγής
Για τα γιουβαρλάκια
500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 αυγό
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοτριμμένο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. ρύζι Καρολίνα ή γλασέ
2 κ.σ. άνιθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σούπα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 καρότο σε μικρά καρέ
1 μικρή σελινόριζα σε μικρά καρέ
1 πατάτα σε μικρά καρέ
1 πράσο ψιλοκομμένο
1½ λίτρο νερό ζεστό
2 αυγά
2 μέτρια λεμόνια
1 κ.σ. κορν φλάουρ
λίγο ψιλοκομμένο άνηθο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε και αυτά