Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών


130 γρ. ρύζι arborio870 ml. ζωμό λαχανικών100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη80 ml λευκό κρασί50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο25 γρ. βούτυ…


130 γρ. ρύζι arborio

870 ml. ζωμό λαχανικών

100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

80 ml λευκό κρασί

50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

25 γρ. βούτυρο

25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Ρόκα, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά