Πεντανόστιμο αλμυρό κέικ με κιμά και τοματίνια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος, με τον σεφ να μας έχει δείξει και το μυστικό για τα μακαρόνια με κιμά!
Υλικά:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά λάπα
45 γρ. + 30 γ…
Πεντανόστιμο αλμυρό κέικ με κιμά και τοματίνια έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος, με τον σεφ να μας έχει δείξει και το μυστικό για τα μακαρόνια με κιμά!
Υλικά:
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά λάπα
- 45 γρ. + 30 γρ. ελαιόλαδο
- 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 15 γρ. πελτέ τομάτας
- 240 γρ. χυμό τομάτας
- 240 γρ. ζωμό
- 400 γρ. νερό
- 4 – 5 κλωναράκια φρ. θυμάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 260 γρ. καλαμποκάλευρο
- 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 αυγά
- 20 στρογγυλά τοματίνια
- Αλάτι – πιπέρι