Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και τη Σκωτία. Τρώγονται ζεστά ή κρύα, και μπορείτε να τα απολαύσετε ακόμα και σε σάντουιτς.
Κεφτεδάκια γεμιστά με αυγά
Για 6 κεφτεδάκια
Συστατικά:
Μόλις έχετε βράσει τα αυγά σας και έχετε συγκεντρώσει όλα τα υλικά, η προετοιμασία είναι πολύ απλή! Απλά χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αναμείξετε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά, και στη συνέχεια διαμορφώστε το μείγμα γύρω από τα αυγά. Βουτήξτε τα στη φρυγανιά, τηγανίστε τα και καλή σας όρεξη!
Μερικές συμβουλές ακόμα:
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνταγή:
Credit: TipHero
Δείτε και αυτά