Πώς θα φτιάξεις την τέλεια ψητή πατάτα με φλούδα στον φούρνο: Το μυστικό υλικό


    Αν έχεις βαρεθεί τις τηγανητές πατάτες ή τις απλές πατάτες φούρνου, σου έχουμε μια συνταγή που θα σε ξετρελάνει. Έχεις δοκιμάσει να φας την πατάτα ολόκληρη με την φλούδα και γεμιστή στο φούρνο;

    Είναι απλά ονειρεμένη. Αν δεν ξέρεις πώς θα πετύχεις μια νόστιμη γεμιστή πατάτα στον φούρνο, υπάρχει ένα μυστικό που ψαρέψαμε στο Youtube. 

    Η πατάτα πρέπει αρχικά να ψηθεί ολόκλήρη, χωρίς να την κόψεις. Βήμα πρώτο: Πλένεις καλά τις πατάτες, ειδικά αν έχουν χώμα. 

    Βήμα δεύτερο: Παίρνεις πανί και αλείφεις καλά τις πατάτες με ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο. Απόφυγε το ελαιόλαδο. Αφού αλείψεις τις πατάτες, τις πασπαλίζεις με αλάτι και τις ψήνεις. Μόλις ψηθούν τις αφήνεις να ξεκουαστούν κι έπειτα τις ανοίγεις. 

    Τις γεμίζεις με 2 κουταλιές βούτυρο, κατά προτίμηση φυτικό, τυρί ή μαγιονέζα και ψήνεις ξανά! 

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά