Πουτανέσκα, από τον Γιώργο Τσούλη


450 γρ. σπαγγέτι400 γρ. ντομάτα κονκασέ100 γρ. ελιές, κομμένες στη μέση χωρίς το κουκούτσι τους50 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη6-7 φιλέτα αντζούγιας, χοντροκομμένα4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ.σ. φρέσκο μα…


450 γρ. σπαγγέτι

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

100 γρ. ελιές, κομμένες στη μέση χωρίς το κουκούτσι τους

50 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη

6-7 φιλέτα αντζούγιας, χοντροκομμένα

4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο + extra για το σερβίρισμα

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά