1.500 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες50 γρ. βούτυρο, λιωμένο4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένοΑλάτιΠιπέριΠαρμεζάνα, για το πασπάλισμα…
1.500 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών
500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα, για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά