Λαχταριστές πατάτες ντοφινουάζ


1.500 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες50 γρ. βούτυρο, λιωμένο4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένοΑλάτιΠιπέριΠαρμεζάνα, για το πασπάλισμα…


1.500 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 3 χιλιοστών

500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο

4 κλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Παρμεζάνα, για το πασπάλισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά