Φτιάξε vegan σις κεμπάπ


320 γρ. πατάτα, βρασμένη300 γρ. αρακά, κατεψυγμένο200 γρ. ρεβύθια, βρασμένα70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο2 κ.γ. τζίντζερ, τρ…


320 γρ. πατάτα, βρασμένη

300 γρ. αρακά, κατεψυγμένο

200 γρ. ρεβύθια, βρασμένα

70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο

2 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο

2 κ.γ. κόλιανδρο, ξερό

1 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο, για το σοτάρισμα

Για τη σάλτσα:

400 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κ.σ. ζάχαρη, καστανή

1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

½ κ.γ. τσίλι, σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Ντομάτα, ψημένη

Πράσινη πιπεριά κέρατο, ψημένη

Πίτες αραβικές

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά