Σουσαμόπιτα, από τον Γιώργο Τσούλη


9 φύλλα κρούστας150 γρ. σουσάμι  + extra για το πασπάλισμα50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα60 γρ. φρυγανιά, τριμμένη30 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένοΞύσμα από 1 πορτοκάλιΕλαιόλαδο …


9 φύλλα κρούστας

150 γρ. σουσάμι  + extra για το πασπάλισμα

50 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα

60 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

30 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Ελαιόλαδο για το πασπάλισμα

Για το σιρόπι:

310 ml νερό

290 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 στικ κανέλα

Φλούδες από ένα πορτοκάλι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsouslis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά