Η συνταγή για vegan tacos


6 μικρές τορτίγιες, ολικής400 γρ. μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα3 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια2 κολοκυθάκια, κομμένα σε κυβάκια2 κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκι…


6 μικρές τορτίγιες, ολικής

400 γρ. μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα

200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

3 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

2 κολοκυθάκια, κομμένα σε κυβάκια

2 κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια

2 λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε κυβάκια

1 κόκκινο πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια

1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο

1 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη 

¼ μάτσο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο + extra για το σερβίρισμα.

Guacamole, για το άλειμμα

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά