6 μικρές τορτίγιες, ολικής400 γρ. μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα3 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια2 κολοκυθάκια, κομμένα σε κυβάκια2 κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκι…
6 μικρές τορτίγιες, ολικής
400 γρ. μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα
200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
3 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
2 κολοκυθάκια, κομμένα σε κυβάκια
2 κίτρινες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια
2 λευκά κρεμμύδια, κομμένα σε κυβάκια
1 κόκκινο πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
1 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη
¼ μάτσο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο + extra για το σερβίρισμα.
Guacamole, για το άλειμμα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά