Fiadone, από τον Γιώργο Τσούλη


500 γρ. τυρί ricotta120 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική4 αυγά, mediumΞύσμα από 1 λεμόνι2 κ.σ. χυμό λεμονιούΒούτυρο, για το άλειμμα του ταψιούΜαρμελάδα βύσσινο, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgos…


500 γρ. τυρί ricotta

120 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 αυγά, medium

Ξύσμα από 1 λεμόνι

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Βούτυρο, για το άλειμμα του ταψιού

Μαρμελάδα βύσσινο, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά