500 γρ. τυρί ricotta120 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική4 αυγά, mediumΞύσμα από 1 λεμόνι2 κ.σ. χυμό λεμονιούΒούτυρο, για το άλειμμα του ταψιούΜαρμελάδα βύσσινο, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgos…
500 γρ. τυρί ricotta
120 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
4 αυγά, medium
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Βούτυρο, για το άλειμμα του ταψιού
Μαρμελάδα βύσσινο, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά