1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια400 γρ. παντζάρια380 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες250 γρ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες150 γρ. καρότα, τριμμένα…
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια
400 γρ. παντζάρια
380 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες
250 γρ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
150 γρ. καρότα, τριμμένα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. πελτέ ντομάτας
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.σ. κόκκους πιπεριού
2.500 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:
Γιαούρτι, στραγγιστό
Άνηθο, ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά