500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη170 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό2 πράσινες καuτερές πιπεριές, χοντροκομμένες50 ml. ελαιόλαδο και έξτρα για το σοτάρισμα1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί100 ml …
500 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
170 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
2 πράσινες καuτερές πιπεριές, χοντροκομμένες
50 ml. ελαιόλαδο και έξτρα για το σοτάρισμα
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
100 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά