#tsoulotip: Πρέπει να κρυώσει καλά η γέμιση για να μην πανιάσει το φύλλο.ΥΛΙΚΑ300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο, κομμένο σε μικρά κυβάκια2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο150 γρ. μανιτάρια, κομ…
#tsoulotip: Πρέπει να κρυώσει καλά η γέμιση για να μην πανιάσει το φύλλο.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο, κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε κάθετες φέτες
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
60 ml κόκκινο κρασί
8 φύλλα κρούστας
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δες τι συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά