Ιδού το κόλπο για να βράζεις τα μακαρόνια σου σε μόλις 1 λεπτό!


Μόλις 1 λεπτό θα χρειαστείς για να βράσεις τα μακαρόνια σου αρκεί να ακολουθήσεις το παρακάτω κόλπο!
Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου δείχνει διάφορες συνταγές αλλά και κόλπα για τα μακαρόνια, έ…


Μόλις 1 λεπτό θα χρειαστείς για να βράσεις τα μακαρόνια σου αρκεί να ακολουθήσεις το παρακάτω κόλπο!

Το Athensmagazine.gr κατά καιρούς σου δείχνει διάφορες συνταγές αλλά και κόλπα για τα μακαρόνια, ένα εξ’ αυτών ανακαλύψαμε όταν μια γυναίκα έριξε κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα που έβραζαν τα μακαρόνια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις ένα μπολ με νερό και να βάλεις μέσα σε αυτό τα μακαρόνια σου. Άφησέ τα στο μπολ για ένα ολόκληρο βράδυ.

Όταν την επόμενη μέρα θα θέλεις να μαγειρέψεις τα μακαρόνια σου, αρκεί να τα βάλεις σε βραστό νερό και να περιμένεις σε 1 λεπτό.

Μακαρόνια με βελούδινη λευκή σάλτσα και τρυφερό κοτόπουλο! Μια συνταγή έτοιμη σε 5′ λεπτά!

undefined

Μακαρόνια με βελούδινη λευκή σάλτσα και τρυφερό κοτόπουλο! Μια συνταγή έτοιμη σε 5′ λεπτά! Δείτε ακόμα την συνταγή για τέλεια μακαρονάδα με σάλτσα μανιταριών και παρμεζάνα!

Το κοτόπουλο αγαπά την κρέμα γάλακτος και αυτή με τη σειρά τους, τα ζυμαρικά. Σε αυτή την συνταγή και τα τρία υλικά δένουν αρμονικά σε μια πολύ γρήγορη και εύκολη παρασκευή.

Υλικά:

  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. μαργαρίνη
  • 500 γρ. μακαρόνια
  • Aλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε το φιλέτο σε χοντρούς κύβους. Σοτάρουμε με τη μαργαρίνη σε τηγάνι ή κατσαρόλα να πάρουν χρώμα.
  2. Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι και 1/2 ποτήρι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 25’ λεπτά
  3. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει μια καλή βράση κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
  4. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει το μείγμα μια παχύρρευστη κρέμα
  5. Βράζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Φιλέτο κοτόπουλο τυλιχτό σε κρούστα παρμεζάνας και μακαρόνι κοχυλάκι! (Video)

undefined

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει φιλέτο κοτόπουλο τυλιχτό σε κρούστα παρμεζάνας και μακαρόνι κοχυλάκι.

Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με γλάσο έφτιαξε στην εκπομπή Στη Φωλιά Των Κου Κου ο Λάμπρος Βακιάρος, ενώ έδειξε και το μυστικό για τα παραδοσιακά μελομακάρονα!

Υλικά:

  • 3 φιλετάκια κοτόπουλο
  • 300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 φλιτζ. Καφέ φρυγανιά τριμμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • βασιλικό ξερό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τα κοχυλάκια:

  • 1 πακέτο κοχυλάκια
  • 1 φλιτζ. Καφέ κρέμα γάλακτος
  • 1 φλιτζ. Καφέ παρμεζάνα τριμμένη
  • 15 baby ντοματίνια
  • ελαιόλαδο
  • αλεύρι

Δείτε την εκτέλεση:

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά