1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα
800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο
3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα2 κυδώνια, κομμέν…
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα
800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο
3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 κυδώνια, κομμένα στα 8
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1300 ml νερό
200 ml ξύδι, λευκό
100 ml πετιμέζι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά