Λαχταριστό μοσχάρι στιφάδο με κυδώνια (Σοφιγάδο)


    1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα

    800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

    3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα2 κυδώνια, κομμέν…


    1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε χοντρά κομμάτια για κατσαρόλα

    800 γρ. κρεμμύδια, για στιφάδο

    3 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

    2 κυδώνια, κομμένα στα 8

    2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

    2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

    1300 ml νερό

    200 ml ξύδι, λευκό

    100 ml πετιμέζι

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ελαιόλαδο

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά