Σοκολατένιο κέικ με raspberries


    #tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν το ρίξουμε στο μείγμα γιατί θα κόψει.

    ΥΛΙΚΑ290 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική80 γρ. κακάο, κοσκινι…


    #tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν το ρίξουμε στο μείγμα γιατί θα κόψει.

    ΥΛΙΚΑ
    290 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
    400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
    80 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
    80 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, λιωμένο
    3 αυγά, large
    280 ml ξινόγαλο
    4 κ.σ. ηλιέλαιο
    ¾ κ.γ. μαγειρική σόδα
    ½ κ.γ. baking powder
    ¼ κ.γ. αλάτι

    Για την επικάλυψη:
    80 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ, πλήρης
    25 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
    15 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
    10 γρ. βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
    10 γρ. μέλι
    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
    ¾ κ.γ. κορν φλάουρ

    Για το σερβίρισμα:
    Raspberries
    Φρέσκο δυόσμο

    Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά