Η τυρόπιτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά σπιτικά εδέσματα, αλλά τι θα λέγατε για μια εναλλακτική εκδοχή χωρίς φύλλο, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά; Σε αυτό το άρθρο, λοπόν, θα σας παρουσιάσουμε μια εύκολη και υγιεινή συνταγή για τυρόπιτα χωρίς φύλλο, φτιαγμένη με βρώμη και γιαούρτι. Αυτή η εκδοχή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό σνακ, χωρίς να θυσιάζ…
Η τυρόπιτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά σπιτικά εδέσματα, αλλά τι θα λέγατε για μια εναλλακτική εκδοχή χωρίς φύλλο, πλούσια σε γεύση και θρεπτικά συστατικά;
Σε αυτό το άρθρο, λοπόν, θα σας παρουσιάσουμε μια εύκολη και υγιεινή συνταγή για τυρόπιτα χωρίς φύλλο, φτιαγμένη με βρώμη και γιαούρτι. Αυτή η εκδοχή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν ένα ελαφρύ αλλά χορταστικό σνακ, χωρίς να θυσιάζουν την απολαυστική γεύση της παραδοσιακής τυρόπιτας.
Τα υλικά που θα χρειαστεί για την τυρόπιτα
- 190- 200 γρ. βρώμη
- 1 αυγό
- 200 ml ασπράδι αυγού
- 280 γρ. τυρί cottage
- 150 γρ. φέτα
- 200 γρ. γιαούρτι 0%
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριάμ ψιλοκομμένη
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση
- Θυμάρι (προαιρετικά)
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο govastileto.gr
Δείτε και αυτά