Φτιάξε πανεύκολα fish tacos


    Για το ψάρι:

    500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου, κομμένο σε μικρά κομμάτια

    2 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνηΧυμό από…


    Για το ψάρι:

    500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου, κομμένο σε μικρά κομμάτια

    2 κ.γ. τσίλι, σε σκόνη

    2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

    ½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη

    Χυμό από 1 lime

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ελαιόλαδο

    Για τη σαλάτα:

    200 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε κάθετες φέτες

    170 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

    60 γρ. μαγιονέζα

    2 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο

    1 κ.σ. μέλι

    Χυμό από 1 lime

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Για το σερβίρισμα:

    8 τορτίγιες, μικρές

    1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους

    Γιαούρτι, στραγγιστό

    Πιπεριές χαλαπένιο

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά