200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπρ…
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
100 γρ. αλεύρι πατάτας
6 αυγά (medium)
3 ασπράδια από αυγά (medium)
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. baking powder
Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά