Το πιο λαχταριστό Ιταλικό κέικ (Torta paradisο)


    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.100 γρ. αλεύρι πατάτας6 αυγά (medium)3 ασπρ…


    200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

    200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

    100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

    100 γρ. αλεύρι πατάτας

    αυγά (medium)

    3 ασπράδια από αυγά (medium)

    Ξύσμα από 1 λεμόνι

    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    1 κ.γ. baking powder

    Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά