ΥΛΙΚΑ200 γρ. Καλαμποκάλευρο και έξτρα για το άνοιγμα των φύλλων200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ1 κ.γ. Αλάτι2 κ.σ. Ελαιόλαδο100 ml. ΝερόΗλιέλαιο για το τηγάνισμαΛιωμένο cheddar και σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμ…
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Καλαμποκάλευρο και έξτρα για το άνοιγμα των φύλλων
200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
1 κ.γ. Αλάτι
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
100 ml. Νερό
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λιωμένο cheddar και σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά