ΥΛΙΚΑ250 γρ. βρασμένα ρεβίθιαΧυμό από 1 μεγάλο λεμόνι60 γρ. ταχίνι1 σκ. σκόρδο, μικρή λιωμένη30 ml ελαιόλαδο1/2 κ.γ. κύμινο, τριμμένοΑλάτι30-40 ml νερόΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. βρασμένα ρεβίθια
Χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
60 γρ. ταχίνι
1 σκ. σκόρδο, μικρή λιωμένη
30 ml ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
Αλάτι
30-40 ml νερό
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά