Φασολάδα, από τον Γιώργο Τσούλη


    500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη300 γρ. ντομάτα…


    500 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα για ένα βράδυ

    200 γρ. καρότα, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

    2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

    2 στικ σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες

    1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

    300 γρ. ντομάτα κονκασέ

    2 φύλλα δάφνης

    ½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

    1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

    1+½ lt ζωμό λαχανικών (ή κοτόπουλου)

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ελαιόλαδο

    Για το σερβίρισμα:

    Ψωμί, φρυγανισμένο

    Φέτα

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά