Υλικά: 175 ml σπορέλαιο180 γρ. ζάχαρη καστανή3 αβγά200 γρ. πουρέ κολοκύθας100 γρ. σταφίδεςξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 κ.γ. σόδα…
Υλικά:
175 ml σπορέλαιο
180 γρ. ζάχαρη καστανή
3 αβγά
200 γρ. πουρέ κολοκύθας
100 γρ. σταφίδες
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
2 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
Για την επικάλυψη
200 γρ. τυρί κρέμα
85 γρ. ζάχαρη άχνη
καρύδια, καβουρδισμένα για την διακόσμηση (προαιρετικά)
Δες την εκτέλεση στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά