Vegan pizza, από τον Γιώργο Τσούλη


ΥΛΙΚΑΥλικά για τη ζύμη:250 γρ. αλεύρι σκληρό200 γρ. αλεύρι μαλακό50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi1 πρέζα αλάτι7 γρ. μαγιά ξερή300-350 ml. νερό35 ml. ελαιόλαδο1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλικήΑλεύρι γ.ο.χ. για…


ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

250 γρ. αλεύρι σκληρό

200 γρ. αλεύρι μαλακό

50 γρ. βρώμη, αλεσμένη στο multi

1 πρέζα αλάτι

7 γρ. μαγιά ξερή

300-350 ml. νερό

35 ml. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Αλεύρι γ.ο.χ. για το άνοιγμα της ζύμης

 

Υλικά για τη σάλτσα:

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 ½ κ.γ. ρίγανη ξερή

1 ½ κ.σ. φρυγανιά τριμμένη

¼ κ.γ. θυμάρι ξερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

¼ κ.γ. γλυκάνισο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Υλικά για το σερβίρισμα:

2 πιπεριές πράσινες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

Πατάτες προτηγανισμένες

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

200 γρ. ελιές ροδέλες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ρίγανη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά