Mac ‘n’ Cheese Carbonara, από τον Γιώργο Τσούλη


250 γρ. κοφτό μακαρονάκι200 γρ. τυρί gouda, τριμμένο150 γρ. μπέικον, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες20 γρ. βούτυρο 20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα¼ μάτσο μαϊντανό, ψι…


250 γρ. κοφτό μακαρονάκι

200 γρ. τυρί gouda, τριμμένο

150 γρ. μπέικον, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

20 γρ. βούτυρο 

20 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

500 ml γάλα, πλήρες 

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά