4 μπούτια κοτόπουλου, ξεκοκαλισμένα με το δέρμα τους220 γρ. ρύζι, γλασέ150 γρ. σπανάκι baby2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες600 ml ζωμό λαχανικών120 γρ. κρέμα γάλακ…
4 μπούτια κοτόπουλου, ξεκοκαλισμένα με το δέρμα τους
220 γρ. ρύζι, γλασέ
150 γρ. σπανάκι baby
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες φέτες
600 ml ζωμό λαχανικών
120 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά