Σουηδική σοκολατόπιτα (Kladdkaka)


270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική100 γρ. βούτυρο, λιωμένο100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του4 κ.σ. κακάο2 αυγά, medium1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας½ κ.γ. αλάτιΖάχαρη άχνη, για το σερβίρισμαΔιάβασε τη συνέχει…


270 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

100 γρ. βούτυρο, λιωμένο

100 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του

4 κ.σ. κακάο

2 αυγά, medium

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

½ κ.γ. αλάτι

Ζάχαρη άχνη, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά