Θα πέσουν στα πόδια σου, για να μάθουν το μυστικό σου, όταν δοκιμάσουν από την σούπερ ομελέτα που θα φτιάξεις. Και αυτό γιατί θα προσθέσεις στην συνταγή σου μαγειρική σόδα. Θα γίνει μάλιστα, η αγαπημέ…
Θα πέσουν στα πόδια σου, για να μάθουν το μυστικό σου, όταν δοκιμάσουν από την σούπερ ομελέτα που θα φτιάξεις. Και αυτό γιατί θα προσθέσεις στην συνταγή σου μαγειρική σόδα. Θα γίνει μάλιστα, η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια.
Λίγο γάλα ή λένε πως μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά και αυτό είπαμε πιο είναι. Η μαγειρική σόδα πάει σχεδόν σε όλα τα φαγητά.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα σόδας ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά. Τη σόδα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τη νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η αφρατοσύνη τους που θα σας εντυπωσιάσει.
Αν σου περισσέψει σόδα, φτιάξε top αλοιφή για πληγές – Αδιανόητο!
Δείτε και αυτά