Ο κρητικός Τζουλαμάς με χωριάτικο φύλλο είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Η κορυφαία μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μοιράζεται μαζί μας τα μυστ…
Ο κρητικός Τζουλαμάς με χωριάτικο φύλλο είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Η κορυφαία μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της κι ένα από αυτά είναι η… κανέλα!
Η συνταγή είναι από το argiro.gr και το συγκεκριμένο γλυκό καταφέρνει να συνδυάζει το γλυκό με το αλμυρό, με ένα μαγικό αποτέλεσμα. Τον συναντούμε με κοτόπουλο, συκωτάκια και χοιρινό ή συνδυασμό αυτών.
Δείτε και αυτά