Πανεύκολο ανάποδο κέικ με σαγκουίνια (vid)


Τώρα το χειμώνα όπου τα μήλα και τα πορτοκάλια είναι άφθονα είναι ευκαιρία.Και μόλις έρθει το καλοκαιράκι σκέψου το επίσης με βερίκοκα ή με ροδάκινα.Αυτή την εποχή όμως και μάλιστα Φεβρουάριο που ο χε…


Τώρα το χειμώνα όπου τα μήλα και τα πορτοκάλια είναι άφθονα είναι ευκαιρία.

Και μόλις έρθει το καλοκαιράκι σκέψου το επίσης με βερίκοκα ή με ροδάκινα.Αυτή την εποχή όμως και μάλιστα Φεβρουάριο που ο χειμώνας (θέλει δεν θέλει) οδεύει προς το τέλος, δοκίμασε το με σαγκουίνια

3 κ.σ καστανή ζάχαρη
2 σαγκουίνια
100 γρ. βούτυρο (θερμ.δωματίου)
2/3 κούπας καστανή ζάχαρη
2 αυγά
1 κ.γλ. βανίλια
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
1 κ.γλ. baking powder
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ξύσμα από 1 σαγκουίνι

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά