Αυτή η ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη και το “μαγικό” κολπάκι γι αυτό είναι απλά να ρίξετε μαγειρική σόδα στα αυγά και να ανακατέψετε!Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε την πιο αφράτη ομελέτα δεν έχετε …
Αυτή η ομελέτα θα σας μείνει αξέχαστη και το “μαγικό” κολπάκι γι αυτό είναι απλά να ρίξετε μαγειρική σόδα στα αυγά και να ανακατέψετε!
Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε την πιο αφράτη ομελέτα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.
Λίγο γάλα ή λένε πως μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά…
Είναι η σόδα. Ναι, καλά διαβάσατε! Λίγη σόδα θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
Ένα είναι το μυστικό συστατικό για την πιο φρέσκια ομελέτα.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα σόδας ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.
Τη σόδα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τη νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η αφρατοσύνη τους που θα σας εντυπωσιάσει.
Επίσης, αυτή είναι η πιο top συνταγή για μπιφτέκια με πατάτες!
Δείτε και αυτά