Συνταγή για γεμιστές πατάτες σαν πίτσα! Δοκιμάστε την και θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!


Η πατάτα είναι αγαπητή σε όλους και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το αξιοποιήσουμε. Με αυτή την συνταγή σίγουρα θα ξετρελαθείτε!Είτε τηγανιτές, είτε πουρές, είτε πατατοσαλάτα δεν υπάρχει κανείς π…


Η πατάτα είναι αγαπητή σε όλους και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το αξιοποιήσουμε. Με αυτή την συνταγή σίγουρα θα ξετρελαθείτε!

Είτε τηγανιτές, είτε πουρές, είτε πατατοσαλάτα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί σ’αυτό το υλικό. Μπορείτε ακόμα και να τις χαράξετε πριν τις ψήσετε και να τις κάνετε ξεχωριστές. Πόσο καιρό έχετε όμως να δοκιμάσετε γεμιστές πατάτες;

Γι’αυτό ακριβώς μόλις είδαμε αυτή την συνταγή ξέραμε πως έπρεπε να σας την δείξουμε:

Θα χρειαστείτε (για κάθε γεμιστή πατάτα):

1 μικρή ή μεσαία πατάτα, βρασμένη
1 κ.γ κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
2 κ.γ τριμμένη μοτσαρέλα
2 κ.γ σαλάμι, κομμένο σε κομμάτια
1 κ.γ τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Κόψτε κάθε πατάτα στη μέση και με ένα κουτάλι βγάλτε ένα καλό κομμάτι της πατάτας, αφήνοντας την φλούδα πάνω και αρκετή πατάτα έτσι ώστε να παραμείνει σταθερή.

Αναμίξτε την πατάτα που αφαιρέσατε με την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και βάλτε τα μπαχαρικά. Μετά, βάλτε το μίγμα πίσω στο κέλυφος της πατάτας.

Καλύψτε το κάθε κομμάτι με μοτσαρέλα και σαλάμι και ρίξτε από πάνω παρμεζάνα.

Ψήστε στους 170 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά, μέχρι το τυρί να λιώσει!

A casual dining classic gets a tasty makeover!

From: https://www.youtube.com/user/MultikochDE

Full recipe here: http://www.hefty.co/pizza-potato-skins/

Posted by Scrumdiddlyumptious on Monday, 9 January 2017

Θεϊκό ρολό πατάτας με τυρί και μπέικον!

Μετά την τέλεια συνταγή με τις ψητές πατάτες, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς, μια πιο μοντέρνα συνταγή για ρολό πατάτας με τυρί και μπέικον! Ένα πλούσιο και νόστιμο πιάτο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

600 γρ. πατάτες

1 αυγό

80 γρ. μπέικον

200 γραμμάρια τυρί scarmoza

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε το αυγό και το χτυπάμε. Στη συνέχεια τρίβουμε τι πατάτες σε έναν τρίφτη και προσθέτουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μίγμα σε ένα χαρτί ψησίματος και το μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 180 ° C για 30 λεπτά.

Κόβουμε το τυρί σε φέτες και το τοποθετούμε στο μίγμα μαζί με τις φέτες μπέικον δίπλα-δίπλα. Στη συνέχεια τυλίγουμε το μίγμα για να σχηματίσουμε ένα ρολό και το κλείνουμε με το χαρτί. Το βάζουμε για άλλα 5 λεπτά στον φούρνο. Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε να ξεκουραστεί.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι…Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Μία καινούργια συνταγή για πατάτες που θα σας ξετρελάνει! Μετά τις πατάτες με λάδι, τις τηγανιτές, τις φούρνου, τα πατατάκια, τις πίτες πατάτας και τις τάρτες μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουμε δει όλα όσα γίνονται με πατάτες,

Φαίνεται πως υπάρχει άλλη μία συνταγή κάτω από το μανίκι, και είναι και η καλύτερη. Οι πιο τραγανές πατάτες που έχετε φάει ποτέ είναι γεγονός!

Θα χρειαστείτε (για 4-5 μερίδες):

500 γρ βραστές πατάτες
3/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αβγό
3 κ.γ γάλα
1 κ.γ κορν φλάουρ
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες:

Πατήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα.

Ανακατέψτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Βάλτε τον πουρέ σε ένα κορνέ.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Ζεστάνετε λάδι και ρίξτε μέσα τον πουρέ σε σχήμα σπείρας.

Μόλις η σπείρα πάρει χρυσό χρώμα, μπορείτε να την βγάλετε από το λάδι.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Με το μίγμα αυτό θα φτιάξετε 4-5 μεγάλες σπείρες.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας σάλτσα και είναι έτοιμο!

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά