450 γρ. σπαγγέτι400 γρ. ντομάτα κονκασέ100 γρ. ελιές, κομμένες στη μέση χωρίς το κουκούτσι τους50 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη6-7 φιλέτα αντζούγιας, χοντροκομμένα4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ.σ. φρέσκο μα…
450 γρ. σπαγγέτι
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
100 γρ. ελιές, κομμένες στη μέση χωρίς το κουκούτσι τους
50 γρ. κάπαρη, ξαλμυρισμένη
6-7 φιλέτα αντζούγιας, χοντροκομμένα
4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο + extra για το σερβίρισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά