Τάρτα με πατάτες, φρέσκια κρεμμυδάκια & γκούντα


500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους60 ml. νερό1 πρέζα αλάτι2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)Για τη γέμιση:100 γρ. πατάτες baby1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο100 γρ. ντοματίν…


500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

250 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους

60 ml. νερό

1 πρέζα αλάτι

2 κρόκους (ο ένας για άλειμμα)

Για τη γέμιση:

100 γρ. πατάτες baby

1 φρέσκo κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

100 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

150 γρ. γκούντα

1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι

2 αυγά

1 κρόκο αυγού

150 ml. κρέμα γάλακτος

200 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά